• Dhoma_4
  • Dhoma_4_1
  • Dhoma_4_2
  • Dhoma_4_3
  • Dhoma_4_5
  • Dhoma_4_7

Room Description

Me pamje nga deti, suita e pershtatur per familje me femije te rritur.

Me dy ambjente per fjetje, nje per femijet dhe nje per prindrit.
Ajer i kondicionuar, Minibar, Televizor me satelit, Dhomë ndenjeje me ballkon.


Bed: Double bed Free Internet: Yes
Occupancy: 2 + 2 Persons Breakfast Included: Yes
Size: 12sqm + 9sqm / 39.37sqf + 29.53sqf Bar Access: 24/7
View: Beach Free Airport Pickup: No
Ensuite Bathroom: Yes Room Service: Yes

1 October - 1 June:
€ 20 per night
1 June – 1 July
€ 26 per night
1 July - 1 September
€ 40 per night
1 September - 1 October
€ 26 per night
Weekends Season rate + 20% per night